Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών ενικών Λυκείων στα 22 της , στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Πληροφορικής για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής με το έο και στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής .

Στις εξετάσεις συμμετείχαν με το έο 743 μαθητές σε σύνολο 765 και απουσίασαν 22 (ποσοστό συμμετοχής 97.12%). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 61 μαθητές σε σύνολο 76 και απουσίασαν 15 (ποσοστό συμμετοχής 80.26%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΕΛ ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα.

Με το Παλαιό Σύστημα οι μαθητές θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής ς της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή, και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση