Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά και σήμερα οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 της ΔΔΕ , στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Πληροφορικής για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα και στα μαθήματα της Ιστορίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και της Ανάπτυξης Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον για την Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής .

Στις συμμετείχαν με το Νέο Σύστημα 743 μαθητές σε σύνολο 765 και απουσίασαν 22 (ποσοστό συμμετοχής 97.12%). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 61 μαθητές σε σύνολο 76 και απουσίασαν 15 (ποσοστό συμμετοχής 80.26%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ολοκληρώνονται την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 με το μάθημα της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Οικονομίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το Νέο Σύστημα.

Με το Παλαιό Σύστημα οι μαθητές θα εξεταστούν στο μάθημα της Χημείας της Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και στο μάθημα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας της Ομάδας Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα Ηλεκτροτεχνία 2, Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ), Υγιεινή, και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ομιλία Χρ. Τριαντόπουλου στην ημερίδα της #ΟΕΒΕΜ #ΟΕΒΕΜ - https://t.co/rkTuvWR4zT -

  • Χρ. Τριαντόπουλος:Το πλωτό ασθενοφόρο στις Βόρειες Σποράδες-Το είπαμε, το κάναμε - https://t.co/j2bQ4liE6K… -

  • Νέο Δ.Σ. στον Ελληνορωσικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλίας και Συνεργασίας Μαγνησίας - https://t.co/ekYfMZBinF… -

"Αλιεύοντας" την είδηση