Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΝΕΟ Σύστημα  και για τα μαθήματα Αρχαία Ελληνική Γλώσσα για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Μαθηματικά για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν με το Νέο Σύστημα 1097 μαθητές σε σύνολο 1122 και απουσίασαν 25 (ποσοστό συμμετοχής 97.77 %). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 108 μαθητές σε σύνολο 135 και απουσίασαν 27 (ποσοστό συμμετοχής 80%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας και της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών με το ΝΕΟ Σύστημα, και για τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογίας Γενικής Παιδείας με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανελλαδικές 2020: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες - https://t.co/fuemxdVbuG -

  • Παρέμβαση Κων. Μαραβέγια για τη χρηματοδότηση δύο σημαντικών έργων οδοποιίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου… - https://t.co/mhfKDEYia9 -

  • Καλλιεργούσαν κάνναβη στα Τρίκαλα - https://t.co/p9lgObSL6x -

"Αλιεύοντας" την είδηση