Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησν σήμερ, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών ενικών Λυκείων στα 22 της ΔΔΕ ς, στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΕΟ Σύστημα  και για τα μαθήματα Αρχαία Ελληνική λώσσα για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Μαθηματικά για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν με το έο Σύστημα 1097 μαθητές σε σύνολο 1122 και απουσίασαν 25 (ποσοστό συμμετοχής 97.77 %). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 108 μαθητές σε σύνολο 135 και απουσίασαν 27 (ποσοστό συμμετοχής 80%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των συνεχίζονται την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας και της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών με το ΝΕΟ Σύστημα, και για τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογίας Γενικής Παιδείας με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση