Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία
Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Κανονικά διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις στη Μαγνησία

Διεξήχθησαν σήμερα, Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020, οι Πανελλαδικές των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 της ΔΔΕ , στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού των Ανθρωπιστικών Σπουδών και στο μάθημα των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΝΕΟ Σύστημα  και για τα μαθήματα Αρχαία Ελληνική Γλώσσα για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Μαθηματικά για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Στις συμμετείχαν με το Νέο Σύστημα 1097 μαθητές σε σύνολο 1122 και απουσίασαν 25 (ποσοστό συμμετοχής 97.77 %). Με το Παλαιό Σύστημα συμμετείχαν 108 μαθητές σε σύνολο 135 και απουσίασαν 27 (ποσοστό συμμετοχής 80%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν απόλυτα ομαλά.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020 με τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού των Σπουδών Υγείας και της Κοινωνιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών με το ΝΕΟ Σύστημα, και για τα μαθήματα της Βιολογίας για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Βιολογίας Γενικής Παιδείας με το ΠΑΛΑΙΟ Σύστημα.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα συνεχίζονται αύριο Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 με το μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση