Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας
Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας

Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας

Ερώτηση κτέθεσε η ς ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μγνησίας Κατερίνα προς την υπ. Παιδείας σχετικά με τις μετακινήσεις μαθητών με λεωφορεία προς τα σχολεία στην επαρχία της Μαγνησίας.

Η κα επισημαίνει ότι το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στην περιοχή της Μαγνησίας δεν συνοδεύτηκε με κάποιο μέτρο προστασίας από την κυβέρνηση Δ και το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών από τον Covid-19.

Γονείς καταγγέλλουν, συμπληρώνει η ς, ότι στις επαρχίες της Αργαλαστής, Αλμυρού και Ζς, από όλες τις βαθμίδες, που μετακινούνται από γειτονικά χωριά προς τα σχολεία, στοιβάζονται σε λεωφορεία χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία μέτρα αποστάσεων, με μεγάλο κίνδυνο να υπάρχει εξάπλωση του ιού.

Σε συνέχεια των παραπάνω η κα Παπανάτσιου ρωτάει την υπουργό Παιδείας, αν Θα προβεί σε ενίσχυση του αριθμού των λεωφορείων, ώστε να μετακινούνται οι προς τα σχολεία τους με ασφάλεια και να υπάρξει μείωση της πιθανότητας εξάπλωσης του ιού Covid-19 σε εκπαιδευτικούς και μαθητές;

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση