Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας
Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας

Κ. Παπανάτσιου: Κανένα μέτρο προστασίας στις μετακινήσεις των μαθητών στην επαρχία της Μαγνησίας

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου προς την υπ. Παιδείας σχετικά με τις μετακινήσεις μαθητών με λεωφορεία προς τα σχολεία στην επαρχία της Μαγνησίας.

Η κα Παπανάτσιου επισημαίνει ότι το άνοιγμα των σχολείων όλων των βαθμίδων στην περιοχή της Μαγνησίας δεν συνοδεύτηκε με κάποιο μέτρο προστασίας από την κυβέρνηση ΝΔ και το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να εξασφαλιστεί η μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικών από τον Covid-19.

Γονείς καταγγέλλουν, συμπληρώνει η βουλευτής, ότι στις επαρχίες της Αργαλαστής, Αλμυρού και Ζαγοράς, μαθητές από όλες τις βαθμίδες, που μετακινούνται από γειτονικά χωριά προς τα σχολεία, στοιβάζονται σε λεωφορεία χωρίς να τηρούνται τα αναγκαία μέτρα αποστάσεων, με μεγάλο κίνδυνο να υπάρχει εξάπλωση του ιού.

Σε συνέχεια των παραπάνω η κα Παπανάτσιου ρωτάει την υπουργό Παιδείας, αν Θα προβεί σε ενίσχυση του αριθμού των λεωφορείων, ώστε να μετακινούνται οι μαθητές προς τα σχολεία τους με ασφάλεια και να υπάρξει μείωση της πιθανότητας εξάπλωσης του ιού Covid-19 σε εκπαιδευτικούς και μαθητές;

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη - https://t.co/SM0P7p1qom -

  • Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας - https://t.co/ZyIMAqr6g6 -

  • Συνάντηση Μεϊκόπουλου με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί & ραδιοταξί  - https://t.co/uP401GMUjn -

"Αλιεύοντας" την είδηση