Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ημέρα αιμοδοσίας στο 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας
Ημέρα αιμοδοσίας  στο 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

Ημέρα αιμοδοσίας στο 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

Το 4ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας (Εσπερινό) οργανώνει «Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας» στο σχολικό συγκρότημα Φυτόκου την Τρίτη 20/03/2018 και ώρα 17:00 έως 19:30. Η δράση αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη – διάδοση της έννοιας της εθελοντικής αιμοδοσίας και της ενίσχυσης της Τράπεζα Αίματος του σχολείου, έχοντας την ενεργή στήριξη της διοίκησης και των σπουδαστών του δημοσίου Ι.Ε.Κ. Βόλου.

Όπως αναφέρεται «η Τράπεζα Αίματος λειτουργεί με καταστατικό από το σχολικό έτος 2003-2004, είναι συνδεδεμένη με το Υπουργείο Υγείας, έχει ενεργούς δότες μαθητές/ήτριες, εκπαιδευτικούς, αλλά και πολίτες που προσφέροντας αίμα γίνονται άμεσα μέλη της.

Η Τράπεζα Αίματος εκτός από τα μέλη της και τα άτομα Α΄ βαθμού συγγένειας, βοηθά άτομα που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες ή σε περιπτώσεις που αφορούν έκτακτες – επείγουσες ανάγκες για αίμα.

Προσβλέποντας στη διεύρυνση των μελών της και κατ’ επέκταση στη βοήθεια όλο και περισσότερων συνανθρώπων που θα χρειαστούν αίμα, καλούνται όσοι/ες επιθυμούν να συμβάλουν στην προσπάθεια.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κρατικές ενισχύσεις: Η Επιτροπή εγκρίνει την παράταση του ελληνικού καθεστώτος εγγυήσεων για τις τράπεζες… - https://t.co/uWo73pN8EG -

  • Η ΕΕ χρηματοδοτεί νέο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου στην Κεντρική Ελλάδα - https://t.co/Xfw5Vyu6cy -

  • Στο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για το νέο ΕΣΠΑ 2021 -2027 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας  - https://t.co/tZCAWEj0yF -

"Αλιεύοντας" την είδηση