Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Πενήντα ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ σε σχολεία της Θεσσαλίας, στα πλαίσια δωρεάς που πραγματοποίησε.

Οι υπολογιστές κατανεμήθηκαν σε σχολεία, που υπέδειξε η Περιφερειακή Διεύθυνση κατόπιν ιεράρχησης των αναγκών σε εξοπλισμό.

Η παράδοση έγινε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εκπροσώπων της εταιρίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, των αντιπεριφερειάρχων Γιώργου Κίτσιου και Θανάση Παιδή, της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Μαμάρα, εκπροσώπου της Περιφερειακής Διευθυντρίας Εκπαίδευσης και των σχολείων, που δόθηκαν οι υπολογιστές.

Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά των υπολογιστών και τόνισε τα εξής: «Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τεχνολογίας, τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες για ουσιαστική συμμετοχή των στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποδεχτήκαμε με τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Οι υπολογιστές αυτοί πρόκειται να καλύψουν άμεσες ανάγκες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θεσσαλίας».

papastratospapastratos-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση