Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Με τη συν της Περιφέρειας ς και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Πενήντα ηλεκτρονικούς υπο προσέφερε η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ σε σχολεία της ς, στα πλαίσια δωρεάς που πραγματοποίησε.

Οι υπο κατανεμήθηκαν σε σχολεία, που υπέδειξε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευση κατόπιν ιεράρχησης των αναγκών σε εξοπλισμό.

Η παράδοση έγινε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εκπροσώπων της εταιρίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, των αντιπεριφερειάρχων ιώργου Κίτσιου και Θανάση Παιδή, της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Μαμάρα, εκπροσώπου της Περιφερειακής Διευθυντρίας Εκπαίδευσης και των σχολείων, που δόθηκαν οι υπολογιστές.

Ο κ. Αγοραστός ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά των υπολογιστών και τόνισε τα εξής: «Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ς, τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκς και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες για ουσιαστική συμμετοχή των στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποδεχτήκαμε με χαρά τη δωρεά ηλεκτρονικών υπολογιστών με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Οι υπολογιστές αυτοί πρόκειται να καλύψουν άμεσες ανάγκες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ς της Θεσσαλίας».

papastratospapastratos-3

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση