Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ
Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Ηλεκτρονικοί υπολογιστές σε σχολεία της Θεσσαλίας από την ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ

Με τη συνεργασία της και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης

Πενήντα ηλεκτρονικούς υπολογιστές προσέφερε η εταιρεία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ σε της Θεσσαλίας, στα πλαίσια δωρεάς που πραγματοποίησε.

Οι υπολογιστές κατανεμήθηκαν σε , που υπέδειξε η Περιφερειακή Διεύθυνση κατόπιν ιεράρχησης των αναγκών σε εξοπλισμό.

Η έγινε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, εκπροσώπων της εταιρίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, των αντιπεριφερειάρχων Γιώργου Κίτσιου και Θανάση Παιδή, της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Μαμάρα, εκπροσώπου της Περιφερειακής Διευθυντρίας Εκπαίδευσης και των σχολείων, που δόθηκαν οι υπολογιστές.

Ο κ. ευχαρίστησε την εταιρία για την προσφορά των υπολογιστών και τόνισε τα εξής: «Αναγνωρίζοντας τη συμβολή της τεχνολογίας, τόσο στην παροχή αποτελεσματικών εκπαιδευτικών υπηρεσιών, όσο και στην εφαρμογή νέων μεθόδων εκμάθησης και ανταποκρινόμενοι στις σύγχρονες ανάγκες για ουσιαστική συμμετοχή των στην εκπαιδευτική διαδικασία, αποδεχτήκαμε με χαρά τη ηλεκτρονικών υπολογιστών με εγκατεστημένο λειτουργικό σύστημα από την εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ.

Οι υπολογιστές αυτοί πρόκειται να καλύψουν άμεσες ανάγκες σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Θεσσαλίας».

papastratospapastratos-3

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση