Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου
Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου  και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου

Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου

Το DVD του 1ου υμνασίου – 1ου Λυκείου Βόλου ξεκίνησε την κυκλοφορία του χθες Τρίτη, 8η Δεκεμβρίου και 12 μ., στην ετήσια που είχαν συνταξιούχοι του 1ου Λυκείου Βόλου σε τσιπουράδικο της παραλίας.

Είναι μια που την κάνουν εδώ και χρόνια και την περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, τόσο οι παλαιότεροι που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τη 10ετία του 1990, όσο και οι νεότεροι που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα. Έτσι, παλιοί και νέοι, θα γνωρισθούν μεταξύ τους, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και αναμνήσεις από τη ζωή του σχολείου και θα περάσουν δυο ώρες αναπολώντας τα περασμένα.

Το DVD έχει διάρκεια μιας περίπου ς και διανθίζεται με πολλές αναμνήσεις των παλαιών καθηγητών του νσταντίνου Αβραμίδη, του Ιωάννη Καραθανάση, του νσταντίνου Μαυρομμάτη, του Κωνσταντίνου Αλεξογιάννη, του Βασιλείου Ράλλη, του Ιωάννη Σκαμάγκη, του Πέτρου Νικολουδάκη και άλλων.

Το αφηγηματικό μέρος παρουσιάζεται από τον Βολιώτη ηθοποιό Βασίλειο Μητσάκη, παλιό μαθητή του σχολείου και τη σύζυγό του Αμαλία κιζά, επίσης ηθοποιό.

Το ιστορικό μέρος το έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης (τηλ. 46.253), ο οποίος διαθέτει και τα αντίτυπα του DVD, μαζί με τον Πέτρο Νικολουδάκη (τηλ. 47.040), καθώς και με άλλους του σχολείου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση