Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου
Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου  και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου

Η συνάντηση των καθηγητών του 1ου Λυκείου και η κυκλοφορία του DVD του σχολείου

Το DVD του 1ου Γυμνασίου – 1ου Λυκείου ξεκίνησε την κυκλοφορία του χθες Τρίτη, 8η Δεκεμβρίου και ώρα 12 μ., στην ετήσια συνάντηση που είχαν καθηγητές του 1ου Λυκείου σε τσιπουράδικο της παραλίας.

Είναι μια συνάντηση που την κάνουν εδώ και χρόνια και την περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, τόσο οι παλαιότεροι που συνταξιοδοτήθηκαν κατά τη 10ετία του 1990, όσο και οι νεότεροι που συνταξιοδοτήθηκαν πρόσφατα. Έτσι, παλιοί και νέοι, θα γνωρισθούν μεταξύ τους, θα ανταλλάξουν εμπειρίες και αναμνήσεις από τη του σχολείου και θα περάσουν δυο ώρες αναπολώντας τα περασμένα.

Το DVD έχει διάρκεια μιας περίπου ώρας και διανθίζεται με πολλές αναμνήσεις των παλαιών καθηγητών του Κωνσταντίνου Αβραμίδη, του Ιωάννη Καραθανάση, του Κωνσταντίνου Μαυρομμάτη, του Κωνσταντίνου Αλεξογιάννη, του Βασιλείου Ράλλη, του Ιωάννη Σκαμάγκη, του Πέτρου Νικολουδάκη και άλλων.

Το αφηγηματικό μέρος παρουσιάζεται από τον Βολιώτη ηθοποιό Βασίλειο Μητσάκη, παλιό μαθητή του σχολείου και τη σύζυγό του Αμαλία Γκιζά, επίσης ηθοποιό.

Το ιστορικό μέρος το έγραψε ο Κωνσταντίνος Μαυρομμάτης (τηλ. 46.253), ο οποίος διαθέτει και τα αντίτυπα του DVD, μαζί με τον Πέτρο Νικολουδάκη (τηλ. 47.040), καθώς και με άλλους καθηγητές του σχολείου.

 

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Γ. Καραμάνος: «Χρυσή ευκαιρία ΤΩΡΑ για την ανάπτυξη του αεροδρομίου Κεντρικής Ελλάδος» - https://t.co/rccgl8nmJV… -

  • Προς ολοκλήρωση οι Πανελλαδικές Εξετάσεις υποψηφίων των ΕΠΑΛ #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/ZcY5zyNXCB -

  • Κατασχέθηκε #τόνος από το Λιμεναρχείο Σκιάθου #τόνος - https://t.co/uWS5LLfruC -

"Αλιεύοντας" την είδηση