Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Η «Πρόταση Ζωής» στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου
Η «Πρόταση Ζωής» στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου

Η «Πρόταση Ζωής» στο 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας Βόλου

Γι διήμερη επιμόρφωση εκπιδευτικών και παρουσίαση σε μαθητές

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προς της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. ς «Πρόταση Ζωής» σε με τον ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 7/4/2022 διαδραστική παρουσίαση με χρήση power point, στους μαθητές του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Νέας Ιωνίας , με θέμα: «Ο σχολικός εκφοβισμός, γνωρίσματα, αίτια, αντιμετώπιση».

Επιπλέον, προηγήθηκε στους εκπαιδευτικούς την Τρίτη και Τετάρτη 22 & 23/2/2022, όταν το Κέντρο Πρόληψης Πρόταση Ζωής Π.Ε. ς, πραγματοποίησε βιωματική επιμόρφωση σε 13 καθηγητές του 1ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας Βόλου με θέμα: «Προάγοντας την ανθεκτικότητα των εκπαιδευτικών».

Οι καθηγητές που συμμετείχαν είχαν τη δυνατότητα μέσα από βιωματικές τεχνικές και ασκήσεις να προσεγγίσουν την έννοια της ανθεκτικότητας και να αναδείξουν τρόπους ώστε να επιδεικνύουν ανθεκτικότητα για να διαχειριστούν και να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες κρίσεις και προ που αγγίζουν το έργο του εκπαιδευτικού και τη σχολική .

Ευχαριστούμε τη διευθύντρια Ελένη Χατζηδημητρίου και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου για την πρόσκληση και τη διοργάνωση της επιμόρφωσης.

Η παρουσίαση συντονίστηκε από τις Μαίρη Μπακατσέλου, ψυχολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, αναπληρώτρια επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου Πρόληψης και Γιούλη Πετροπούλου, κοινωνιολόγο-ψυχοθεραπεύτρια, επιστημονικό στέλεχος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση