Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου
Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Το Κέντρο Εκπίδευσης – Πολιτισμού – Επιστημών «Αριστοτέλειο» δρστηριοποιείται στην πόλη του στο χώρο της μη-τυπικής εκπαίδευσης. Ακολουθώντας μια εκπαιδευτική φιλοσοφία που προσπαθεί να φέρει παιδιά και ενήλικες πιο κοντά στην επιστήμη και τον πολιτισμό με βιωματικό τρόπο, σχεδιάζει και υλοποιεί βασισμένα στην πρωτοπόρο και καινοτόμο ευρωπαϊκή φιλοσοφία εκπαίδευσης επιστημών S.T.E.A.M. (Science Technology Engineering Arts Mathematics).

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου , παρουσιάζει την «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά», την Τετάρτη 3 Απριλίου, 17:00 – 18:00.

Τι συμβαίνει καθώς προετοιμάζει το μάθημά του για το ένας καθηγητής αστροφυσικής; Τι ρόλο παίζει η βοηθός του Ζωή; Υπάρχει ποιητική ζωή έξω από τον πλανήτη μας; Ποιοι είναι αυτοί που ερωτεύονται για πάντα; Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν στην «του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά».

Πρόκειται για μια παράσταση – απόπειρα ανάγνωσης και μελέτης της επιστήμης με εργαλείο τις παραστατικές τέχνες (το θέατρο, το , το χορό και τη μουσική). Μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τους εμψυχωτές και από ομάδες παιδιών του Κέντρου μας, εξελίχθηκε και εξακολουθεί να εξελίσσεται και να ταξιδεύει στο χρόνο και το χώρο. Σε ένα χωροχρονικό συνεχές που μας αλλάζει και το αλλάζουμε.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019  (17:00 – 18:00) Πολιτιστικό Κέντρο . Ιωνίας Αίθουσα Θεάτρου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση