Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ / ΘΕΑΤΡΟ / Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου
Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Η παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το σύμπαν και γελά» στο 4ο φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου

Το Κέντρο Εκπαίδευσης – Πολιτισμού – Επιστημών «Αριστοτέλειο» δραστηριοποιείται στην πόλη του στο χώρο της μη-τυπικής εκπαίδευσης. Ακολουθώντας μια εκπαιδευτική φιλοσοφία που προσπαθεί να φέρει και ενήλικες πιο κοντά στην επιστήμη και τον πολιτισμό με βιωματικό τρόπο, σχεδιάζει και υλοποιεί βασισμένα στην πρωτοπόρο και καινοτόμο ευρωπαϊκή φιλοσοφία εκπαίδευσης επιστημών S.T.E.A.M. (Science Technology Engineering Arts Mathematics).

Στο πλαίσιο του 4ου Φεστιβάλ Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου , παρουσιάζει την παράσταση «Του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το και γελά», την Τετάρτη 3 Απριλίου, 17:00 – 18:00.

Τι συμβαίνει καθώς προετοιμάζει το μάθημά του για το ένας αστροφυσικής; Τι ρόλο παίζει η βοηθός του Ζωή; Υπάρχει ποιητική ζωή έξω από τον πλανήτη μας; Ποιοι είναι αυτοί που ερωτεύονται για πάντα; Αυτά και άλλα καυτά ερωτήματα θα απαντηθούν στην παράσταση «του Ήλιου τα καμώματα βλέπει το και γελά».

Πρόκειται για μια παράσταση – απόπειρα ανάγνωσης και μελέτης της επιστήμης με εργαλείο τις παραστατικές τέχνες (το θέατρο, το κουκλοθέατρο, το χορό και τη ). Μια παράσταση που δημιουργήθηκε από τους εμψυχωτές και από ομάδες παιδιών του Κέντρου μας, εξελίχθηκε και εξακολουθεί να εξελίσσεται και να ταξιδεύει στο χρόνο και το χώρο. Σε ένα χωροχρονικό συνεχές που μας αλλάζει και το αλλάζουμε.

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019  (17:00 – 18:00) Πολιτιστικό Κέντρο . Ιωνίας Αίθουσα Θεάτρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση