Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες
Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Η ΔΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ συμμετέχει στην επίσημη εορταστική εκδήλωση της  Μ.Δ.  προς τιμήν των εκπαιδευτικών με την ευκαιρία της εορτής των Τριών  Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, την 30 Ιανουαρίου 2022, στον ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος .

Ο δ/ντής Β'/θμιας Εκπαίδευσης ς Σταχτέας θα εκπροσωπηθεί από την προϊσταμένη
Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Ρηγώ Φασουράκη,  ενώ τα   θα  εκπροσωπηθούν από ομάδα του 2ου Προτύπου Γυμνασίου με επικεφαλής τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου,Απόστολο
Ζαχαρό.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρείς Ιεράρχες

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00 – 20:30 θα πραγματοποιειθεί διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή την των Τριών Ιεραρχών από τον Πανελλήνιο Θεολογικό Σύνδεσμο με τίτλο «ΚΑΙΡΟΣ – για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης».

Το θέμα είναι: «Ατομικά ή συλλογικά δικαιώματα; Η θεο θεμελίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με αναφορές σε επίκαιρα ζητήματα».

Ομιλητής θα είναι ο διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, Παντελής Καλαϊτζίδης, δρ. Θ., ερευνητικός εταίρος στα KU Leuven και Münster, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της European Academy of Religion.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Zoom στη διεύθυνση https://bit.ly/3u0WsTP και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση