Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες
Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Η ΔΔΕ Μαγνησίας στην επίσημη εορταστική εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες

Η ΔΔΕ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ συμμετέχει στην επίσημη εορταστική εκδήλωση της  Μ.Δ.  προς τιμήν των εκπαιδευτικών με την ευκαιρία της εορτής των Τριών  Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας, την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022, στον ναό του Σωτήρος Βόλου.

Ο δ/ντής Β’/θμιας Εκπαίδευσης  Χαράλαμπος Σταχτέας θα εκπροσωπηθεί από την προϊσταμένη
Εκπαιδευτικών Θεμάτων, Ρηγώ Φασουράκη,  ενώ τα σχολεία  θα  εκπροσωπηθούν από ομάδα του 2ου Προτύπου Γυμνασίου Βόλου με επικεφαλής τον διευθυντή του συγκεκριμένου σχολείου,Απόστολο
Ζαχαρό.

 

Διαδικτυακή εκδήλωση για τους Τρείς Ιεράρχες

Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 19:00 – 20:30 θα πραγματοποιειθεί διαδικτυακή εκδήλωση με αφορμή την των Τριών Ιεραρχών από τον Πανελλήνιο Θεολογικό Σύνδεσμο με τίτλο «ΚΑΙΡΟΣ – για την αναβάθμιση της θρησκευτικής εκπαίδευσης».

Το θέμα είναι: «Ατομικά ή συλλογικά δικαιώματα; Η θεολογική θεμελίωση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με αναφορές σε επίκαιρα ζητήματα».

Ομιλητής θα είναι ο διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου, Παντελής Καλαϊτζίδης, δρ. Θ., ερευνητικός εταίρος στα KU Leuven και Münster, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της European Academy of Religion.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσω της εφαρμογής Zoom στη διεύθυνση https://bit.ly/3u0WsTP και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Διαμόρφωση σύγχρονου πλαισίου για την κοινωνία των πολιτών και σύμπραξη με τους Προσκόπους… - https://t.co/0iOr5O9VRH -

  • Κατερίνα Παπανάτσιου: «Αναγκαία η δρομολόγηση πλοιαρίου για την σύνδεση των νησιών τω Β. Σποράδων προς διευκόλυνση… - https://t.co/Ab8GftKflG -

  • Θρησκευτικές εκδηλώσεις στο #Βελεστίνο #Βελεστίνο - https://t.co/tZxbGq4LpU -

"Αλιεύοντας" την είδηση