Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » H λειτουργία και η χρησιμότητα εξωτερικού απινιδωτή στο 9ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας
H λειτουργία και η  χρησιμότητα εξωτερικού απινιδωτή στο 9ο  Δημοτικό σχολείο  Ν. Ιωνίας

H λειτουργία και η χρησιμότητα εξωτερικού απινιδωτή στο 9ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας

H λειτουργία   και η  χρησιμότητα εξωτερικού απινιδωτή θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 21 Μαρτίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι στην κεντρική αίθουσα του 9ου Δημοτικού υ Ν. Ιωνίας  Βόλου.

Βασικό  θέμα της εκδήλωσης  είναι « η και η σώζουν  ζωές» και οι διοργανωτές επιδιώκουν την μεγάλων και παιδιών  για τη χρήση του εξωτερικού απινιδωτή.

Συγκεκριμένα η εκδήλωση αφορά στην των μελών της ς κοινότητας στην παροχή των πρώτων βοηθειών αλλά και την χρήση φορητών- εξωτερικών απινιδωτών.

Η εκδήλωση γίνεται σε συνδιοργάνωση του υ Βόλου και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων , με έναν επιπλέον στόχο, που αφορά στην σύσφιξη των γενεών αλλά και την βοήθεια και την γνώση που μπορεί να προσφέρει ο νεότερος προς τον μεγαλύτερο σε ηλικία, αλλά και το αντίστροφο.

Ο τίτλος της ενημερωτικής δράσης, είναι «Η ενημέρωση και η εκπαίδευση σώζουν ζωές» και γίνεται με την συνεργασία των διευθύνσεων των δύο σχολείων, και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων 3ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας και 9ο Δ.Σ. Ν. Ιωνίας.

Θα γίνουν χαιρετισμοί του προέδρου της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Βόλου Ηλία Κουτσερή και του Αροέδρου του υ Βόλου Ευθύμιου Ζιγγιρίδη. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο στρατιωτικός ιατρός κ. Χαράλαμπος Παρίσης.

Σημειώνεται, ότι η συγκεκριμένη, είναι η πρώτη οργανωμένη σε σχολικό συγκρότημα του Πολεοδομικού Συγκροτήματος για την φετινή χρονιά, ανάλογη εκδήλωση και θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των διοργανωτών, αλλά και τα αιτήματα που τέθηκαν ή πρόκειται να τεθούν από τις σχολικές κοινότητες.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση