Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » H Eurobank βραβεύει τους αριστούχους μαθητές
H Eurobank βραβεύει τους αριστούχους μαθητές

H Eurobank βραβεύει τους αριστούχους μαθητές

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία»

Τους αριστούχους αποφοίτους Λυκείου από όλη τη χ βραβεύει για 17η συνεχή χρονιά η Eurobank.Το βραβεύσεων συνεχίζεται την Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019,  με εκδήλωση στο Βόλο και με την βράβευση 78  αριστούχων από σχολεία των Νομών ς, Ευρυτανίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Τρικάλων και . Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Domotel Xenia Volos, στις 6.00 μ.μ.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» αποτελεί το μακροβιότερο   Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank, ο οποίος εστιάζει την κοινωνική του δράση στους τομείς της Παιδείας, της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Καινοτομίας και της Νεανικής Επιχειρηματικότητας.

Η Παιδεία και η του ρόλου της αποτελεί για την Eurobank τομέα ύψιστης σημασίας για την κοινωνία, γεγονός που πιστοποιείται από τη θεσμοθέτηση  του Προγράμματος επιβράβευσης των μαθητών που αριστεύουν  και δικαιώνεται από την ευρύτατη αποδοχή του από τους , τους γονείς αλλά και την εκπαιδευτική κοινότητα σε όλη την Ελλάδα. Η ανταπόκριση των τοπικών κοινωνιών στο Πρόγραμμα, κάθε χρόνο, αποδεικνύει πως η Παιδεία εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του αξιακού συστήματος της ελληνικής κοινωνίας, η οποία αναγνωρίζει στην πρόοδο των παιδιών την πραγματικά Μεγάλη Στιγμή για την προοπτική και το τους.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους αποφοίτους που καταφέρνουν να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση -πάνω από 18.000 μόρια-  σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χς. Πραγματοποιείται με την υποστήριξη του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ. Από την έναρξη του Προγράμματος, το 2003,  έχουν βραβευθεί  17.725 αριστούχοι μαθητές από όλη την Ελλάδα, ενώ μαζί με τους 860 που βραβεύονται φέτος ο αριθμός ανέρχεται συνολικά σε 18.585.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση