Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Συναντήσεις Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων με την εκπαιδευτική κοινότητα
Συναντήσεις Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων  με την εκπαιδευτική κοινότητα

Συναντήσεις Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων με την εκπαιδευτική κοινότητα

Εποικοδομητικές συναντήσεις με χρήσιμα συμπεράσματα, που οδηγούν ταυτόχρονα στον σωστό προγραμματισμό, αλλά και την μέγιστη διεκδίκηση επίλυσης των προβλημάτων, έχουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα μέλη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης .

Διευκρινιστική σε σχέση τόσο με τους διακριτούς ρόλους γονέων και εκπαιδευτικής κοινότητας, αλλά και «μαγιά» για τη δημιουργική κοινή δράση των επόμενων μηνών, ήταν η συνάντηση που έκαναν πρόσφατα, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, με τον προϊστάμενο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γιώργο Δοδοντσάκη.

Στη διάρκεια της συνάντησης, δόθηκαν δεσμεύσεις για αμοιβαία συνεργασία, και συνεννόηση, ενώ εκ μέρους της Ένωσης, ζητήθηκε η επίλυση των όποιων προβλημάτων στα σχολεία, η έγκαιρη τοποθέτηση εκπαιδευτικών, η διανομή βιβλίων ειδικοτήτων, η αντιμετώπιση του bullying και άλλων επιθετικών συμπεριφορών, η συνεργασία για τη προσφορά βοήθειας σε οικογένειες που έχουν ανάγκη κα.

Συνάντηση με την προϊσταμένη Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Αμοιβαίες υποσχέσεις για συνεργασία, δόθηκαν στο μεταξύ, σε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ένωσης, με την προϊσταμένη της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεοδώρα Μητσιάνη και άλλων υπηρεσιακών παραγόντων της Διεύθυνσης.

Μέσα από διάλογο και κατάθεση προτάσεων για την επίλυση των όποιων προβλημάτων προκύπτουν στο χώρο των δημοτικών και νηπιαγωγείων, οι δύο πλευρές, δεσμεύθηκαν για συνεργασία, με στόχο το όφελος των παιδιών και γενικότερα της σχολικής κοινότητας.

Τα θέματα κάλυψης κενών θέσεων, η , τα προβληματικά σχολικά κτίρια, καθώς και άλλα ζητήματα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης, στην οποία παράλληλα, υπήρξε συμφωνία για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Σημειώνεται επίσης, ότι το Δ.Σ. της Ένωσης, πραγματοποίησε κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα συνάντηση και με αντιπροσωπεία του Σωματείου Καθαριστριών, με τις οποίες συμφώνησαν μεταξύ άλλων, για ενέργειες, οι οποίες θα αποβλέπουν προς όφελος της καθαριότητας στα σχολεία, για την των μαθητών.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/vXIkeqWETp -

"Αλιεύοντας" την είδηση