Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Γιορτή λήξης στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου
Γιορτή λήξης στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Γιορτή λήξης στο 26ο Νηπιαγωγείο Βόλου

Το με μεγάλη χαρά και συγκίνηση αποχαιρέτησε τη – 2023 με την «Ένας γάτος μια φορά», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο των Κώστα Μάγου και Γεωργίας Γκανάτσιου, που πραγματοποιήθηκε την ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.

Εκτός από και συγγενείς, την εκδήλωση λάμπρυναν με την παρουσία τους η νυν Σύμβουλος Εκπαίδευσης ΠΕ60 Νομού Μαγνησίας Αντωνίου και η πρώην Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ60 Νομοφ Μαγνησίας και Μωραΐτη Πολυξένη, οι οποίες απηύθυναν θερμό χαιρετισμό και μίλησαν στους παρευρισκόμε για την παιδαγωγική αξία του νηπιαγωγείου.

Τις ευχές  της απέστειλε η Σύμβουλος Εκπαίδευδης ΠΕ60 Νομού Λάρισασ, πρώην Μαγνησίας,  Παπαδημητρίου Άρτεμις, η οποία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν καη δυνατόν να παραστεί στην εκδήλωση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 26ου υ Βόλου, ευχαριστεί  την κα Παπαδημητρίου,  τη Διεύθυνση Πρωτοβάμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, τις Συμβούλους Εκπαίδευσης  ΠΕ60 Νομού Μαγνησίας , τη Διεύθυνση και τον Σύλλογο Διδασκόντων του συστεγαζόμενου 13ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, φυσικά τους γονείς καιόλους όσοι συνετέλεσαν στην αγαστή και   γόνιμη συνεργασία,  σε διοικητικό,παιδαγωγικό και ανθρώπινο επίπεδο τη χρονιά που πέρασε.

Πολλές ευχαριστίες και στην  Αχινιώτου Χριστίνα που ανέλαβε φέτος τη διδασκαλία της Αγγλικής Γλώσσας, καθώς και τη συνάδελφο νηπιαγωγό, άρτι διορισθείσα, Κουτσάγια Δέσποινα για την προσφορά της στη σχολική μας καθημερινότητα με τις ευχές για καλή σταδιοδρομία στη νέα της θέση.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση