Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Γ’ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός
Γ’ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός

Γ’ Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός

Η Ειδική Συνοδική Επιτροπή Πολιτιστικής Ταυτότητος της Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ενημερώνει ότι συνεχίζεται έως την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η διεξαγωγή του Γ' Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού για το σχολικό έτος 2020-, με θέμα: «Προσωπικότητες της μετεπαναστατικής περιόδου του ».

Ο Γ' Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους (διάρκειας έως έξι λεπτών) από ές και των τάξεων της Β' και της Γ' Γυμνασίου, διοργανώνεται από την  Σύνοδο διά της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων διά της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων.

 Οι προσωπικότητες που προβάλλονται στη μετεπαναστατική περίοδο του είναι ο π. νσταντίνος Οικονόμου ο εξ Οικονόμων, η Ευανθία Καΐρη, ο Ιωάννης Καποδίστριας και ο νσταντίνος Κανάρης.

Οι όροι συμμετοχής αναγράφονται στον διαδικτυακό ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας: https://www.minedu.gov.gr/gymnasio-m-2/mathites-gymnasiou/46784-23-10-20-3os-panellinios-mathitikos-diagonismos-dimiourgias-tainias-mikroy-mikous-me-thema-diakosia-xronia-apo-to-1824 και οι διακριθέντες μαθητές του διαγωνισμού θα λάβουν διάκριση επαίνου. Εφόσον οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν, οι διακριθέντες, ως έπαθλο, θα συμμετάσχουν κατά τον μήνα Μάιο 2021 σε εκπαιδευτική στο Πήλιο ή, εάν αυτό δεν καταστεί δυνατό, θα λάβουν όλοι ως έπαθλο έναν φορητό υπολογιστή ().

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι καθηγητές και μαθητές μπορούν να απευθύνονται στο Υπουργείο Παιδείας, στη Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων (τηλ: 2103442840, mail: 1821@minedu.gov.gr) ή στον Γραμματέα της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος αρχιμ. Βαρθολομαίο Αντωνίου- Τριανταφυλλίδη (τηλ: 2107272268/255, 6983772240) καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Πολιτιστικής Ταυτότητος: politistikitautotita@yahoo.gr.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση