Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ »  Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών  στη Θεσσαλία
 Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών  στη Θεσσαλία

 Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών  στη Θεσσαλία

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συν με τη Διεύθυνση ς Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας και το 30ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, διοργανώνουν δράσεις για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα λωσσών».

Σε όλη την Ευρώπη, εκατομμύρια Ευρωπαίοι ενθαρρύνονται να μάθουν όλο και περισσότερες ξένες , σε οποιαδήποτε ηλικία, εντός ή εκτός υ.

Το γεγονός αυτό πηγάζει από την πεποίθηση του Συμβουλίου της Ευρώπης ότι η γλωσσική πολυμορφία αποτελεί εργαλείο για την επίτευξη ευρύτερης διαπολιτισμικής κατανόησης και βασικό στοιχείο στην πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της ηπείρου μας.

Από 23 – 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκ για την «Ευρωπαϊκή Ημέρα λωσσών» με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Πολυγλωσσίας στους χώρους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του υ Πλινθοκεραμοποιίας Τσαλαπάτα και του 30ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, με τη συμμετοχή πλήθους φορέων και σχολείων του Βόλου.

Οι και οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν από την μια Ευρωπαϊκή χ στην άλλη κα θα ανακαλύψουν το συναρπαστικό κόσμο των γλωσσών.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση