Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς
Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς

Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς

Eξώδικ κτά εκπαιδευτικών και συλλόγων  εκπαιδευτικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευσης, κατέθεσαν που τα παιδιά τους δεν έγιναν δεκτά στο μάθημα επειδή δεν είχαν βεβαίωση διενέργειας αρνητικού .
Ο πρόεδρος του Ν.Τ. της Φίλιππος Κωνσταντινίδης ζήτησε  την παρέμβαση του εισαγγελέα και έκανε έκκληση στους να αποσύρουν τα τέσσερα εξώδικα και να σταματήσουν να «πυροβολούν» τους εκπαιδευτικούς.
Ο κ. Κωνστανίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου επισήμανε ότι οι εκπαιδευτικοί ενεργούν με βάση το τι επιτάσσει η γι' αυτές τις περιπτώσεις. «Δεν έχει καμία λογική οι γονείς να επιτίθενται στους εκπαιδευτικούς με δικόγραφα και να ζητούν διώξεις για πράγματα που δεν έχουν καμία ευθύνη. Δέχομαι τηλεφωνήματα από συναδέλφους που έλα τα εξώδικα και δεν ξέρουν πως να ενεργήσουν ενώ όλοι είναι αναγκασμένοι να ζητήσουν νομική υποστήριξη. Κάνω έκκληση στους γονείς να αποσύρουν τα εξώδικα και να μην πυροβολούν τους εκπαιδευτικούς».
Ο ίδιος ανέφερε ότι από τους πρώτους που ενημερώθηκαν είναι η Εκπαίδευση ενώ ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα. «Τα self tests μπορεί να αποτελούν ένα μέτρο προστασίας αλλά όπως και να έχει είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά για την ελληνική και δη τη σχολική κοινότητα που αστυνομοκρατείται. Εύχομαι αυτή η πανδημία και τα μέτρα που λαμβάνονται να μην μας οδηγήσουν σε ένα χειρότερο μέλλον» επισήμανε ο  κ. Κωνσταντινίδης.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση