Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς
Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς

Εξώδικα από γονείς σε εκπαιδευτικούς

Eξώδικα κατά εκπαιδευτικών και συλλόγων  εκπαιδευτικών στην εκπαίδευσης, κατέθεσαν γονείς που τα παιδιά τους δεν έγιναν δεκτά στο μάθημα επειδή δεν είχαν βεβαίωση διενέργειας αρνητικού self test.
Ο πρόεδρος του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας Φίλιππος Κωνσταντινίδης ζήτησε  την παρέμβαση του εισαγγελέα και έκανε έκκληση στους γονείς να αποσύρουν τα τέσσερα εξώδικα και να σταματήσουν να «πυροβολούν» τους εκπαιδευτικούς.
Ο κ. Κωνστανίδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου επισήμανε ότι οι εκπαιδευτικοί ενεργούν με βάση το τι επιτάσσει η Πολιτεία γι’ αυτές τις περιπτώσεις. «Δεν έχει καμία λογική οι γονείς να επιτίθενται στους εκπαιδευτικούς με δικόγραφα και να ζητούν διώξεις για πράγματα που δεν έχουν καμία ευθύνη. Δέχομαι τηλεφωνήματα από συναδέλφους που έλαβαν τα εξώδικα και δεν ξέρουν πως να ενεργήσουν ενώ όλοι είναι αναγκασμένοι να ζητήσουν νομική υποστήριξη. Κάνω έκκληση στους γονείς να αποσύρουν τα εξώδικα και να μην πυροβολούν τους εκπαιδευτικούς».
Ο ίδιος ανέφερε ότι από τους πρώτους που ενημερώθηκαν είναι η Εκπαίδευση ενώ ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα. «Τα self tests μπορεί να αποτελούν ένα μέτρο προστασίας αλλά όπως και να έχει είναι πρωτόγνωρα πράγματα αυτά για την ελληνική κοινωνία και δη τη σχολική κοινότητα που αστυνομοκρατείται. Εύχομαι αυτή η πανδημία και τα μέτρα που λαμβάνονται να μην μας οδηγήσουν σε ένα χειρότερο μέλλον» επισήμανε ο  κ. Κωνσταντινίδης.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ένα τραυματισμένο γκραν σλαμ - https://t.co/4wMOLzrRL4 -

  • Καταγγελία για βιασμό στη Θεσσαλονίκη: Για μεγάλο κύκλωμα μιλά ο δικηγόρος της 24χρονης - https://t.co/oGBGHyGd8R -

  • Λύση συνεργασίας με Γιάννη Λάλα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/RU9lxn4LxN -

"Αλιεύοντας" την είδηση