Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021 θα εξετασθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο (1ο Βόλου) και οι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ' αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.77146/11-12-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 5816/2021) υγειονομικά έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η είσοδος στο εξεταστικό επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και εικοσιτέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν είναι ενήλικος/η, ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η.

Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την
εξεταζόμενο/η.

Επιπλέον  οι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους
του εξεταστικού υ την ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ'αρ.142088/Α5/05-11-2021 και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου).

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ς μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου όπου παρατηρείται συνωστισμός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση