Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Oι υποψήφιοι του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου 2021 θα εξετασθούν στις 18 Δεκεμβρίου 2021 στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο Γενικό Λύκειο Βόλου) και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.77146/11-12-2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄ 5816/2021) υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και εικοσιτέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν είναι ενήλικος/η, ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η.

Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την
εξεταζόμενο/η.

Επιπλέον  οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύνους
του εξεταστικού κέντρου την ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ’αρ.142088/Α5/05-11-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου).

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ιατρικής μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου όπου παρατηρείται συνωστισμός.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καύσιμα και καπάκια από την EKO Μικροθηβών στο Σώμα Έρευνας και Διάσωσης - https://t.co/ggSuIQhRkF… -

  • Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών #κάνναβη - https://t.co/EH5dAU02Wy -

  • Aνοικτή διαδικασία επιλογής αναδόχου κατασκευής του έργου γηπέδων στην Άνω Γατζέα #ΆνωΓατζέα - https://t.co/VGbeuW6bEq -

"Αλιεύοντας" την είδηση