Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας
Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας

Oι υποψήφιοι του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Ιουνίου θα εξετασθούν στις 18 Δεκεμβρίου στο Εξεταστικό Κέντρο Μαγνησίας (1ο ) και οι εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ' αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.77146/11-12-2021 ΚΥΑ ( Β΄ 5816/2021) υγειονομικά έναντι της διάδοσης της πανδημίας COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, η είσοδος στο εξεταστικό επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου τριμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/ δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) έως και εικοσιτέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν από την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, αν είναι ενήλικος/η, ή από τον γονέα/κηδεμόνα του εάν πρόκειται για ανήλικο/η.

Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την
εξεταζόμενο/η.

Επιπλέον  οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους και να επιδεικνύουν στους υπευθύ
του εξεταστικού υ την ημέρα εξετάσεων -πέρα από τα έγγραφα που προβλέπονται στην υπ'αρ.142088/Α5/05-11-2021 προκήρυξη και τις οδηγίες προς υποψηφίους (έγγραφο ταυτοπροσωπίας, δελτίο εξεταζομένου).

Υποχρεωτική επίσης είναι για κάθε υποψήφιο η χρήση μη ς μάσκας τόσο στους εσωτερικούς, όσο και στους εξωτερικούς χώρους του Εξεταστικού Κέντρου όπου παρατηρείται συνωστισμός.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση