Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια
Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια

Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι για την επιλογή στην Α' τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου (2ο Γυμνάσιο ) καθώς επίσης και για την επιλογή στην Α' τάξη του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου (2ο ΓΕΛ Βόλου).

Σημειώνεται ότι υπάρχουν κενές θέσεις ών για τις τάξεις Β' και Γ' τόσο του Πρότυπου Γυμνασίου, όσο και του Πειραματικού Γυμνασίου Βόλου (1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), αλλά και για τις τάξεις Α', Β', Γ', του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου (2ο ΓΕΛ Βόλου) και του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Βόλου (1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας).

O διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαράλαμπος Σταχτέας, απευθυνόμενος σε όλους τους της περιοχής μας που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε πρότυπο ή πειραματικό , παρακαλεί πολύ να απευθύνονται στο για το οποίο ενδιαφέρονται, ώστε να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες.
Η επικοινωνία με το σχολείο μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά και διαδικτυακά οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Επίσκεψη των γονέων στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κάθε Πέμπτη 8:30-14:00.-

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση