Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια
Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια

Εξετάσεις για Πρότυπα Γυμνάσια

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι εξετάσεις για την επιλογή μαθητών στην Α’ τάξη του Πρότυπου Γυμνασίου Βόλου (2ο Γυμνάσιο Βόλου) καθώς επίσης και για την επιλογή μαθητών στην Α’ τάξη του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου (2ο ΓΕΛ Βόλου).

Σημειώνεται ότι υπάρχουν κενές θέσεις μαθητών για τις τάξεις Β’ και Γ’ τόσο του Πρότυπου Γυμνασίου, όσο και του Πειραματικού Γυμνασίου Βόλου (1ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας), αλλά και για τις τάξεις Α’, Β’, Γ’, του Πρότυπου Γενικού Λυκείου Βόλου (2ο ΓΕΛ Βόλου) και του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Βόλου (1ο ΓΕΛ Νέας Ιωνίας).

O διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας Χαράλαμπος Σταχτέας, απευθυνόμενος σε όλους τους γονείς της περιοχής μας που επιθυμούν τα παιδιά τους να φοιτήσουν σε πρότυπο ή πειραματικό σχολείο, παρακαλεί πολύ να απευθύνονται στο σχολείο για το οποίο ενδιαφέρονται, ώστε να λάβουν τις κατάλληλες πληροφορίες.
Η επικοινωνία με το σχολείο μπορεί να πραγματοποιηθεί τηλεφωνικά και διαδικτυακά οποτεδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
Επίσκεψη των γονέων στο σχολείο, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο κάθε Πέμπτη 8:30-14:00.-

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μηδενικό ενδιαφέρον για τα βραβεία «Μαρκατά» #βραβείαΜαρκατά - https://t.co/4ppcLOPADE -

  • Κλειστά τα σχολεία στον Βόλο -Σε ετοιμότητα η ΠΕΜΣ για τον χιονιά #χιόνια - https://t.co/MpU1i0NceY -

  • Αναστολή λειτουργίας σχολείων στο Νότιο Πήλιο λόγω κακοκαιρίας #νότιοΠήλιο - https://t.co/ndS4YdwIU6 -

"Αλιεύοντας" την είδηση