Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ετήσια Γ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Το Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Δήμου Βόλου, με ανακοίνωσή του, προσκαλεί τους εκπροσώπους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων όλων των σχολείων Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου, σε Ετήσια Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Βόλου (Συγκρότημα Μουρτζούκου, είσοδος από οδό Επτά Πλατανίων).

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης θα γίνει απολογισμός των μέχρι τώρα δράσεων και πρωτοβουλιών του Δ.Σ της Ένωσης, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στο χώρο της Παιδείας, στην εύρυθμη λειτουργία των Συλλόγων, οικονομικά και φορολογικά θέματα, καθώς και προτάσεις για προγραμματισμό προσεχών δράσεων και συνεργασιών.

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη για τη συνεργασία και το επιτυχή συντονισμό στις ανάγκες και τα επιμέρους προβλήματα των Συλλόγων και των σχολείων αρμοδιότητας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επίσκεψη στην Ελλάδα του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτη Σχοινά - https://t.co/W5AM2xpQ9U -

  • Χτύπησε 50χρονη 44χρονος στο Τρίκερι για κτηματικές διαφορές - https://t.co/lr0cNS3sSz -

  • Δημοσκόπηση Pulse: Προβάδισμα 12,5 μονάδων για τη ΝΔ - Ικανοποίηση για την επιλογή Σακελλαροπούλου… - https://t.co/ScDMWQN5hJ -

"Αλιεύοντας" την είδηση