Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εθελοντική Αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου
Εθελοντική Αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου

Εθελοντική Αιμοδοσία στο 3ο Γυμνάσιο και Λύκειο Βόλου

Στο 3ο  Γυμνάσιο Βόλου (Κύπρου 9), την Πέμπτη 1 Νοεμβρίου θ γίνει έν διαφορετικό μάθημα: ένα μάθημα εθελοντισμού, αλληλεγγύης και προσφοράς με αποδέκτες όλα τα μέλη της ς κοινότητας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Η Τράπεζα Αίματος του σχολείου έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ανανεωθεί και πάλι . Φέτος μάλιστα σε συν με το 3ο Λύκειο Βόλου Τα παιδιά, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, γίνονται κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, δίνουν με τη στάση τους το παράδειγμα, υπενθυμίζοντας σε όλους μας  πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια

Κινητή μονάδα αιμοληψίας από το του Βόλου θα βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του σχολείου την Πέμπτη 1ηΝοεμβρίου, από τις 8:30 – 13:00, για να υποδεχτεί αιμοδότες, παλιούς και καινούριους, για να γνωρίσει ανθρώπους που νιώθουν ότι τους περισσεύει αγάπη προς το συνάνθρωπο, γνωστό ή άγνωστο.

Μαθητές, καθηγητές και μας προσκαλούνε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε έμπρακτο παράδειγμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο διευθυντή της ς μονάδας Παναγιώτη Μανδράκη και στη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη. Τηλέφωνο επικοινωνίας  24210 46090

"Αλιεύοντας" την είδηση