Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την έλλειψη εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Σκιάθου
Ερώτηση Παν.  Ηλιόπουλου για την έλλειψη εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Σκιάθου

Ερώτηση Παν. Ηλιόπουλου για την έλλειψη εκπαιδευτικών στο Γυμνάσιο Σκιάθου

Ερώτηση κατέθεσε ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, βουλευτής Μαγνησίας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για το απαράδεκτο γεγονός των ελλείψεων εκπαιδευτικού προσωπικού στο Γυμνάσιο Σκιάθου.

Άμεσο επακόλουθο της καταστάσεως αυτής είναι η μείωση του ωρολόγιου προγράμματος, αφού οι μαθητές τελειώνουν σε καθημερινή βάση στις 11.00’. Άλλη συνέπεια είναι οι μαθητές να μη διδάσκονται συγκεκριμένα αντικείμενα, όπως της βιολογίας και τεχνολογίας, αφού δεν έχουν καλυφθεί τα από αρμόδιους καθηγητές.

Εν έτει 2016 το γεγονός αυτό είναι ηθικώς και κοινωνικώς απαράδεκτο, ενώ πρακτικώς ενέχει σημαντικό αρνητικό αντίκτυπο στη μαθητιώσα της Σκιάθου. Για τη Χρυσή Αυγή η και προπαντός η Παιδεία αποτελούν Αξίες πρωταρχικής σημασίας, οι οποίες πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού, και το κράτος πρέπει να εξαντλήσει όλες τις δυνατότητες για την ενίσχυση και την αναβάθμιση του ρόλου και της σημασίας τους.

Τέλος θα πρέπει να δοθούν κίνητρα ώστε να στελεχωθεί επαρκώς η εκπαιδευτική κοινότητα στη νησιωτική Ελλάδα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση