Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Eρώτηση υπέβαλε ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής ς Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την αδυναμία μεταφοράς ών που ανέκυψε, από το νησί «Παλαιό » απέναντι στο .

Ο ανάδοχος που είχε αναλάβει τη μεταφορά ών με θαλάσσιο ταξί, δήλωσε εύλογη αδυναμία καθώς το διατεθέν ποσό που κατέβαλε το υπουργείο μέσω της περιφέρειας μειώθηκε δραματικώς και έτσι η δι της θαλάσσιας μεταφοράς κατέστη ασύμφορη.

Ο βουλευτής Μαγνησίας απευθύνθηκε στο υπουργείο Παιδείας καλώντας τους αρμοδίους να απαντήσουν βάσει ποιας διαδικασίας μειώθηκε το χρηματικό ποσό από το υπουργείο, ο καθορισμός του οποίου προκύπτει από την θαλάσσια απόσταση και αν είναι δυνατός ο επαναπροσ του διατιθέμενου χρηματικού ποσού ώστε να συνεχισθούν απροσκόπτως τα δρομολόγια και να εξυπηρετηθούν οι ελληνικές οικογένειες που διαμένουν στο νησί.

“Την ίδια στιγμή που έχει εγκριθεί προϋπολογισμός 9,2 εκ. ευρώ για την μεταφορά παιδιών λαθρομεταναστών από τα λεγόμενα hot spot σε άλλες δομές, το υπουργείο εξακολουθεί να είναι προκλητικά απέναντι στους ” αναφέρει χαρακτηριστικα ο βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση