Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι
Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Ερώτηση Π. Ηλιόπουλου για τη μεταφορά μαθητών στο Τρίκερι

Eρώτηση υπέβαλε ο Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος για την αδυναμία μεταφοράς μαθητών που ανέκυψε, από το νησί «Παλαιό Τρίκερι» απέναντι στο Τρίκερι.

Ο ανάδοχος που είχε αναλάβει τη μεταφορά μαθητών με θαλάσσιο ταξί, δήλωσε εύλογη αδυναμία καθώς το διατεθέν ποσό που κατέβαλε το υπουργείο μέσω της περιφέρειας μειώθηκε δραματικώς και έτσι η διενέργεια της θαλάσσιας μεταφοράς κατέστη ασύμφορη.

Ο βουλευτής Μαγνησίας απευθύνθηκε στο υπουργείο Παιδείας καλώντας τους αρμοδίους να απαντήσουν βάσει ποιας διαδικασίας μειώθηκε το χρηματικό ποσό από το υπουργείο, ο καθορισμός του οποίου προκύπτει από την θαλάσσια απόσταση και αν είναι δυνατός ο επαναπροσδιορισμός του διατιθέμενου χρηματικού ποσού ώστε να συνεχισθούν απροσκόπτως τα δρομολόγια και να εξυπηρετηθούν οι ελληνικές οικογένειες που διαμένουν στο νησί.

“Την ίδια στιγμή που έχει εγκριθεί προϋπολογισμός 9,2 εκ. ευρώ για την μεταφορά παιδιών λαθρομεταναστών από τα λεγόμενα hot spot σε άλλες δομές, το υπουργείο εξακολουθεί να είναι προκλητικά απέναντι στους Έλληνες μαθητές” αναφέρει χαρακτηριστικα ο βουλευτής.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για την 3η δόση στους 3 μήνες #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/NPSQgZQWDC -

  • #φωτιά σε βανάκι στους Αγ. Θεοδώρους Αλμυρού #φωτιά - https://t.co/amsEm2bbVU -

  • Στο πλευρό των ΑΜΕΑ η Περιφέρεια Θεσσαλίας #ΑμέΑ - https://t.co/iQ224x2qxu -

"Αλιεύοντας" την είδηση