Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κατερίνα προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων σχετικά με την έλλειψη καθηγητή μαθηματικών στο υμνάσιο ς από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Η κα αναφέρει ότι η οργανική θέση μαθηματικού παραμένει κενή με αποτέλεσμα τα παιδιά που φοιτούν στο υμνάσιο να μην έχουν διδαχθεί ακόμη το βασικό μάθημα των Μαθηματικών, με ολέθριες συνέπειες για την εξέλιξή τους και σημαντικά μαθησιακά τα οποία δε θα μπορέσουν να καλύψουν.

Επιπρόσθετα η λύση της ς αναπληρωτών καθηγητών δεν έχει δώσει κανένα αποτέλεσμα έως τ και αποδεικνύεται ότι δεν λειτουργεί στη δυσπρόσιτη, απομακρυσμένη αλλά και πολυπληθή της Μαγνησίας.

Με βάση τα παραπάνω η βουλευτής Μαγνησίας ερωτά την υπουργό αν θα προβεί στην κάλυψη της οργανικής θέσης μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς με μόνιμο διορισμό και με ποιο τρόπο προσδοκά το Υπουργείο ότι θα καλυφθούν τα μαθησιακά που έχει προκαλέσει η έλλειψη καθηγητή έως και σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση