Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση κτέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μγνησίας Κατερίνα προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων σχετικά με την έλλειψη καθηγητή μαθηματικών στο Γυμνάσιο ς από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Η κα αναφέρει ότι η οργανική θέση μαθηματικού παραμένει κενή με τα παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο να μην έχουν διδαχθεί ακόμη το βασικό μάθημα των Μαθηματικών, με ολέθριες συνέπειες για την εξέλιξή τους και σημαντικά μαθησιακά κενά τα οποία δε θα μπορέσουν να καλύψουν.

Επιπρόσθετα η λύση της πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δεν έχει δώσει κανένα έως τ και αποδεικνύεται ότι δεν λειτουργεί στη δυσπρόσιτη, απομακρυσμένη αλλά και πολυπληθή της Μαγνησίας.

Με βάση τα παραπάνω η βουλευτής Μαγνησίας ερωτά την υπουργό αν θα προβεί στην κάλυψη της οργανικής θέσης μαθηματικού στο με μόνιμο διορισμό και με ποιο τρόπο προσδοκά το Υπουργείο ότι θα καλυφθούν τα μαθησιακά κενά που έχει προκαλέσει η έλλειψη καθηγητή έως και σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση