Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς
Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση Κ. Παπανάτσιου για την έλλειψη μαθηματικού στο Γυμνάσιο Ζαγοράς

Ερώτηση κατέθεσε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου προς την υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων σχετικά με την έλλειψη καθηγητή μαθηματικών στο Ζαγοράς από την αρχή της σχολικής χρονιάς.

Η κα Παπανάτσιου αναφέρει ότι η οργανική θέση μαθηματικού παραμένει κενή με αποτέλεσμα τα παιδιά που φοιτούν στο να μην έχουν διδαχθεί ακόμη το βασικό μάθημα των Μαθηματικών, με ολέθριες συνέπειες για την εξέλιξή τους και σημαντικά μαθησιακά κενά τα οποία δε θα μπορέσουν να καλύψουν.

Επιπρόσθετα η λύση της πρόσληψης αναπληρωτών καθηγητών δεν έχει δώσει κανένα αποτέλεσμα έως τώρα και αποδεικνύεται ότι δεν λειτουργεί στη δυσπρόσιτη, απομακρυσμένη αλλά και πολυπληθή Ζαγορά της Μαγνησίας.

Με βάση τα παραπάνω η βουλευτής Μαγνησίας ερωτά την υπουργό αν θα προβεί στην κάλυψη της οργανικής θέσης μαθηματικού στο Ζαγοράς με μόνιμο διορισμό και με ποιο τρόπο προσδοκά το Υπουργείο ότι θα καλυφθούν τα μαθησιακά κενά που έχει προκαλέσει η έλλειψη καθηγητή έως και σήμερα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση