Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Επιστροφή μαθητών Λυκείου στις αίθουσες
Επιστροφή μαθητών Λυκείου στις αίθουσες

Επιστροφή μαθητών Λυκείου στις αίθουσες

Μετά από την των μαθητών της Γ’ τάξης (την προηγούμενη εβδομάδα) επιστρέφουν στα θρανία, από την επόμενη Δευτέρα 18 Μαΐου 2020, και οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης των Λυκείων όλης της χώρας.

Το 1ο Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, στην προσπάθειά του να καταστήσει όσο το δυνατόν ομαλότερη την επάνοδο των μαθητών του στις σχολικές αίθουσες, συγκέντρωσε χρήσιμες πληροφορίες καθώς και αναλυτικές οδηγίες οι οποίες αφορούν στις μέρες και ώρες μαθημάτων, στις των μαθητών με υπεραστικά και αστικά καθώς και σε άλλες διαστάσεις της σχολικής ζωής.

Οι οδηγίες αυτές έχουν αναρτηθεί στην του σχολείου (http://1epal-n-ionias.mag.sch.gr/), στην σελίδα facebook του σχολείου ενώ επίσης έχουν αποσταλεί και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των γονέων/κηδεμόνων. Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες αλλά και οι μαθητές μας να ενημερωθούν σχετικά, ανατρέχοντας στις παραπάνω πηγές, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Ο σύλλογος διδασκόντων και η διεύθυνση του σχολείου θέλουν να διαβεβαιώσουν του μαθητές και τους γονείς/κηδεμόνες τους ότι έλαβε υπόψη του όλες τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων αλλά και ότι θα πράξει πέραν των υποχρεώσεών του με κύριο γνώμονα την ασφάλεια της σχολικής κοινότητας. Εξάλλου θεωρούμε δεδομένη και τη των μαθητών μας αλλά και των οικογενειών τους κατά τη διάρκεια όλης αυτής της προσπάθειας για την ολοκλήρωση του σχολικού έτους.

Υπενθυμίζεται ότι η εξυπηρέτηση του κοινού θα συνεχίσει να γίνεται ηλεκτρονικά, ενώ παραμένουν ως δίαυλοι επικοινωνίας το τηλέφωνο του σχολείου: 2421085929 και η ηλεκτρονική του διεύθυνση: 1epalneasionias@sch.gr

Λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες στιγμές που πέρασε και περνάει η ελληνική κοινωνία αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης ευχόμαστε σε όλους υγεία, κουράγιο, αισιοδοξία και σύντομη επάνοδο στην κανονικότητα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821: Ωραίοι ως Έλληνες… #Επανάστασητου1821 - https://t.co/mxVBW2CnDF -

  • Λαμπρή η πανήγυρις του Αγίου Νικολάου στον Βόλο #ΜητροπολιτικόΙερόςΝαόςΑγίουΝικολάου - https://t.co/QMHmVhv4vW -

  • Ευρωβαρόμετρο: οι Ευρωπαίες και οι Ευρωπαίοι στηρίζουν τις ψηφιακές αρχές #ψηφιακέςαρχές - https://t.co/u6DKwDIOaC -

"Αλιεύοντας" την είδηση