Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια
Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα αργά το βράδυ στα σπίτια τους από την στην επαρχία Ούμπρια της  Περούτζια της ς οι 11  μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές του 1ου υμνασίου Βόλου, βρισκόταν εκεί, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Ο διευθυντής του 1ου υμνασίου Βόλου Γιάννης Καραφέρης, είπε στην ΕΡΤ Βόλου ότι χτες έγινε συγκέντρωση των γονέων στο και αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε η να επιστρέψει από την και πρόσθεσε: “Κινηθήκαμε άμεσα, βμε εισιτήρια και σήμερα τα παιδιά επιστρέφουν αεροπορικώς και το βράδυ θα είναι στα σπίτια τους”.

Επίσης,  η συντονίστρια Erasmus και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Χρηστίδη, εξήγησε πως  η άμεση της ς γίνεται για προληπτικούς λόγους και τόνισε ότι υπήρξε καλή συνεργασία των γονέων που έχουν τα παιδιά τους στην Ιταλία και των γονέων που δεν συμμετέχουν τα παιδιά τους στο , καθώς και ψυχραιμία στον χειρισμό του θέματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση