Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια
Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα μαθητές και καθηγητές του 1ου ΓΕΛ από την Περούτζια

Επιστρέφουν άρον-άρον  σήμερα αργά το βράδυ στα σπίτια τους από την στην επαρχία Ούμπρια της  Περούτζια της Ιταλίας οι 11  μαθητές και δύο συνοδοί καθηγητές του 1ου υμνασίου Βόλου, βρισκόταν εκεί, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus.

Ο διευθυντής του 1ου υμνασίου Βόλου Γιάννης Καραφέρης, είπε στην ότι χτες έγινε των γονέων στο σχολείο και αποφασίστηκε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες ώστε η να επιστρέψει από την Ιταλία και πρόσθεσε: “Κινηθήκαμε άμεσα, βμε εισιτήρια και σήμερα τα επιστρέφουν αεροπορικώς και το βράδυ θα είναι στα σπίτια τους”.

Επίσης,  η συντονίστρια Erasmus και μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων κ. Χρηστίδη, εξήγησε πως  η άμεση επιστροφή της ς γίνεται για προληπτικούς λόγους και τόνισε ότι υπήρξε καλή συνεργασία των γονέων που έχουν τα τους στην Ιταλία και των γονέων που δεν συμμετέχουν τα παιδιά τους στο , καθώς και ψυχραιμία στον χειρισμό του θέματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση