Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / ΑΛΜΥΡΟΣ / Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς στον Αλμυρό
Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς στον Αλμυρό

Επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς στον Αλμυρό

Το Σάββατο 26/1, στο Ιεραποστολικό Κέντρο «Άγιος Αθανάσιος ο Αθωνίτης» Αλμυρού, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του μητροπολίτου Δημητριάδος Ιγνατίου επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: «Ο ανήλικος θύμα ενδοοικογενειακής βίας και κακοποίησης. Προβλήματα στις Σχολικές Μονάδες σε περίπτωση διάστασης ή διαζυγίου των γονέων. Φαινόμενο σχολικού εκφοβισμού».

Το σεμινάριο απευθυνόταν στους εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων Αλμυρού & περιχώρων, προκειμένου να διευκολυνθούν στον εντοπισμό, την προσέγγιση μαθητών και μαθητριών, που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους μεταχείριση, αλλά και στην διαχείριση ενός τέτοιου σοβαρού ζητήματος.

Κεντρική ομιλήτρια υπήρξε η Δήμητρα Τσιαρδακλή, Εισαγγελέας Πρωτοδικών, Προϊσταμένη του Τμήματος Ανηλίκων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία παρουσίασε διεξοδικά το θέμα, με ταυτόχρονη προβολή και διανομή έντυπου υλικού αναφορικά με το ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

Την επιμέλεια της παρουσίασης είχε η εκπαιδευτικός Δέσποινα Νάνου, υποδιευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης περιοχές σε Καρδίτσα και Λευκάδα – Συνεχίζονται οι έρευνες στο Μουζάκι… - https://t.co/7DjtMKl1or -

  • Κορωνοϊός: Νέο ρεκόρ με 453 κρούσματα - https://t.co/IknU5doEl5 -

  • 24ωρη γραμμή Ελλάδας-Τουρκίας για αποφυγή σύγκρουσεων - https://t.co/U50QcgjZHF -

"Αλιεύοντας" την είδηση