Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επιχείρηση εξωραϊσμού του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου
Επιχείρηση εξωραϊσμού του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Επιχείρηση εξωραϊσμού του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου

Από , εκπαιδευτικούς και 

Επιχείρηση εξωραϊσμού του σχολείου τους ολοκληρώνουν σήμερα, εκπαιδευτικοί, αλλά και οι μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου. Η πρωτοβουλία ανήκει στο σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ο οποίος ανέλαβε την προσπάθεια ς τοιχογραφίας στον πεζόδρομο Τάκη Οικονομάκη και της οδού Όγλ, παρεμβαίνοντας σε μέρος του εξωτερικού τοίχου του κτιρίου, όπου συνήθως γράφονται συνθήματα και γίνονται .

Οι λιλιπούτιοι μαθητές αρπάζουν τα πινέλα και τα χρώματα και αφήνουν ελεύθερο το ταλέντο τους για να βάψουν τα σχέδια της τοιχογραφίας που με πολύ μεράκι και γούστο σχεδίασε ο Γονέων του 20ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, ο οποίος ανέλαβε το κόστος των παρεμβάσεων και των υλικών.

Επίσης, ευχαριστούν  για την ευγενική προσφορά των Αφων Πασχαλόπουλου.

Την αμέριστη συάσταση στο εγχείρημα αυτό δίνουν ο διευθυντής του Σχολείου Τέκος Γεώργιος αλλά και ο Διδασκόντων που μαζί με τους μαθητές τους κατακλύζουν την αυλή και παίρνουν μέρος στη του τοίχου.

Διαμορφώνεται έτσι ένα καλύτερο αισθητικά περιβάλλον, ενώ μέσα από την ενέργεια αυτή αναδύεται η σημασία της πρωτοβουλίας για μια σχολική παρέμβαση, η συλλογικότητα και η δημιουργικότητα.

Τα το χαίρονται πάρα πολύ, ενώ σίγουρα θα σέβονται πολύ περισσότερο το χώρο του σχολείου τους καθώς πρόκειται για δική τους δουλειά.

"Αλιεύοντας" την είδηση