Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία
Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία

Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 16-12-2019, στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, οι προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, και Σ. Σαβελίδης.

Σκοπός της συνάντησης, η καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση δράσεων, με θέμα τον μαθητικό τουρισμό στη Μαγνησία.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, ο από κοινού σκοπός της Περιφέρειας και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης ομού Μαγνησίας είναι η πόλη του Βόλου και ο ομός Μαγνησίας γενικότερα, να καταστούν πόλος έλξης για τους μαθητές.

Μέσα από δράσεις, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιηθούν σε νέα συνάντηση, οι μαθητές που θα επισκέπτονται το Βόλο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στην πόλη, θα γνωρίζουν την ιστορία και τον πολιτισμό της περιοχής.

Από την πλευρά της η Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε ότι είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, με την Περιφέρεια ς να στηρίζει αυτή την προσπάθεια, να συμμετέχει ενεργά και από κοινού να διαμορφώσουν ένα περίγραμμα για το ποιες δράσεις θα μπορεί να κάνει ένας στο Βόλο. «Η Περιφέρεια ς έχει διαμορφώσει ένα ισχυρό στρατηγικό σχεδιασμό για τον τουρισμό στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα και σε αυτό το πλαίσιο θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προσπάθεια για την του μαθητικού τουρισμού στο Βόλο. Η αγαστή συν μας με τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Νομού μας, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι φέρει σημαντικά μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε και υλοποιούμε από κοινού».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση