Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία
Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία

Επί τάπητος ο μαθητικός τουρισμός στη Μαγνησία

Την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν τη Δευτέρα 16-12-2019, στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, οι προϊστάμενοι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Πολύζος και Σ. Σαβελίδης.

Σκοπός της συνάντησης, η καλύτερη προετοιμασία και διοργάνωση δράσεων, με θέμα τον μαθητικό τουρισμό στη Μαγνησία.

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, ο από κοινού σκοπός της Περιφέρειας και των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης Νομού Μαγνησίας είναι η πόλη του Βόλου και ο Νομός Μαγνησίας γενικότερα, να καταστούν πόλος έλξης για τους μαθητές.

Μέσα από δράσεις, οι οποίες θα συγκεκριμενοποιηθούν σε νέα συνάντηση, οι που θα επισκέπτονται το Βόλο, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν στην πόλη, θα γνωρίζουν την και τον πολιτισμό της περιοχής.

Από την πλευρά της η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων ανέφερε ότι είναι μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης, με την να στηρίζει αυτή την προσπάθεια, να συμμετέχει ενεργά και από κοινού να διαμορφώσουν ένα περίγραμμα για το ποιες δράσεις θα μπορεί να κάνει ένας μαθητής στο Βόλο. «Η έχει διαμορφώσει ένα ισχυρό στρατηγικό σχεδιασμό για τον τουρισμό στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα και σε αυτό το πλαίσιο θα στηρίξει και θα ενισχύσει την προσπάθεια για την αύξηση του μαθητικού τουρισμού στο Βόλο. Η αγαστή συνεργασία μας με τις δύο Διευθύνσεις Εκπαίδευσης του Νομού μας, έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι φέρει σημαντικά αποτελέσματα μέσα από δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε και υλοποιούμε από κοινού».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση