Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου

Συγκεντρώθηκαν 28 φιάλες αίματος

Μια μεγάλη γιορτή ς, ευαισθησίας και αλληλεγγύης στήθηκε την Πέμπτη 2 οεμβρίου στην αυλή του 3ου υμνασίου . Το αποτέλεσμα; Πράγματι εντυπωσιακό, αφού ερμηνεύεται σε 28 φιάλες αίματος που μπορούν να προσφέρουν ζωή…

Όλα ξεκίνησαν την περυσινή σχολική χρονιά από μια ιδέα της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ελένης Παπαθανασίου Αποστολάκη, την οποία σε συνεργασία με τη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη έβαλαν σε εφαρμογή με πολλή : τη δημιουργία Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας.

Αυτή, λοιπόν , η Τράπεζα Αίματος, με τη στήριξη των συλλόγων ονέων και Διδασκόντων, ανανεώθηκε και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιδιά μας, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, έγιναν κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, είδαν , καθηγητές, συγγενείς και φίλους να ανταποκρίνονται στην πρόκλησή τους και υπενθύμισαν σε όλους μας πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια ζωή.

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς τους να δίνουν αίμα και να τους παρακολουθούν τα παιδιά τους που θ' αποτελέσουν τους αυριανούς αιμοδότες.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, «ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους των συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων, λοιπόν, στους εθελοντές αιμοδότες που και φέτος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συγκεκριμένα στο διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Παναγιώτη Μανδράκη, στους καθηγητές Δημήτρη Χανόπουλο, Μπάρτζιο Ευάγγελο, Σκρίμπα Μιχάλη, Σαμαρά Ελένη, Μαστραφτσή Χρήστο, Κοτσίδη Μιχάλη, Παλέντζα Ευάγγελος, Πετσιμέρη Στυλιανό καθώς και στους γονείς, συγγενείς και φίλους Φεύγα Δημήτριο, Κατοίκο ίκο, Δεμίρη Σουλτάνα, Μαγγίτση Νίκο, Τσιλαφάκη Βασίλειο, Διαμαντόπουλο Νικόλαο, Μπακλατζή Τούλα, Βαϊτση νσταντίνο, Κοτσίδη Μιχαήλ, Τσιούκα Απόστολο, Τσιόλη Σταμούλη, Αναστασιάδη Δημήτριο, Μαλαμούλη Δημήτριο, Βαδέτση Δημήτριο, Σταρίδη Ελένη, Μπαξεβάνη Ελένη, Παπαζαχαρία Εριφύλη, Ξηραδάκη Βικτώρια, Τζήκα Μαρία, Γιάννα Λυρή, Μουστάκα Γιώργο και Τσιμπανάκου Ντίνα για την ουσιαστική τους συμμετοχή στη μεγάλη προσπάθεια του σχολείου μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη γιατρό Κουτσιμπάνα Εύα, τη νοσηλεύτρια Παπανάτσιου Κατερίνα και τον οδηγό της κινητής ομάδας αιμοληψίας για την άριστη συνεργασία. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Απρίλιο, στην 3η κατά σειρά αιμοδοσία του σχολείου μας…»

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση