Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου
Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου

Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα αιμοδοσίας του 3ου Γυμνασίου Βόλου

Συγκεντρώθηκαν 28 φιάλες αίματος

Μια μεγάλη , ευαισθησίας και αλληλεγγύης στήθηκε την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στην αυλή του 3ου Γυμνασίου Βόλου. Το αποτέλεσμα; Πράγματι εντυπωσιακό, αφού ερμηνεύεται σε 28 φιάλες αίματος που μπορούν να προσφέρουν

Όλα ξεκίνησαν την περυσινή σχολική χρονιά από μια ιδέα της προέδρου του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Ελένης Παπαθανασίου Αποστολάκη, την οποία σε με τη φιλόλογο Ασημίνα Σαρδέλλη έβαλαν σε εφαρμογή με πολλή αγάπη: τη Τράπεζας Αίματος του σχολείου μας.

Αυτή, λοιπόν , η Τράπεζα Αίματος, με τη στήριξη των συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων, ανανεώθηκε και φέτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα παιδιά μας, μυημένα πλέον στην αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας, έγιναν κοινωνοί της μεγάλης ιδέας, είδαν , καθηγητές, συγγενείς και φίλους να ανταποκρίνονται στην πρόκλησή τους και υπενθύμισαν σε όλους μας πως αρκούν πέντε λεπτά από το χρόνο μας για να σωθεί μια .

Είναι πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς τους να δίνουν αίμα και να τους παρακολουθούν τα παιδιά τους που θ’ αποτελέσουν τους αυριανούς αιμοδότες.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό κείμενο, «ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους των συλλόγων Γονέων και Διδασκόντων, λοιπόν, στους αιμοδότες που και φέτος ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και συγκεκριμένα στο διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Παναγιώτη Μανδράκη, στους καθηγητές Δημήτρη Χανόπουλο, Μπάρτζιο Ευάγγελο, Σκρίμπα Μιχάλη, Σαμαρά Ελένη, Μαστραφτσή Χρήστο, Κοτσίδη Μιχάλη, Παλέντζα Ευάγγελος, Πετσιμέρη Στυλιανό καθώς και στους γονείς, συγγενείς και φίλους Φεύγα Δημήτριο, Κατοίκο Νίκο, Δεμίρη Σουλτάνα, Μαγγίτση Νίκο, Τσιλαφάκη Βασίλειο, Διαμαντόπουλο Νικόλαο, Μπακλατζή Τούλα, Βαϊτση Κωνσταντίνο, Κοτσίδη Μιχαήλ, Τσιούκα Απόστολο, Τσιόλη Σταμούλη, Αναστασιάδη Δημήτριο, Μαλαμούλη Δημήτριο, Βαδέτση Δημήτριο, Σταρίδη Ελένη, Μπαξεβάνη Ελένη, Παπαζαχαρία Εριφύλη, Ξηραδάκη , Τζήκα Μαρία, Γιάννα Λυρή, Μουστάκα Γιώργο και Τσιμπανάκου Ντίνα για την ουσιαστική τους συμμετοχή στη μεγάλη προσπάθεια του σχολείου μας. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τη γιατρό Κουτσιμπάνα Εύα, τη νοσηλεύτρια Κατερίνα και τον οδηγό της κινητής ομάδας αιμοληψίας για την άριστη . Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον ερχόμενο Απρίλιο, στην 3η κατά σειρά αιμοδοσία του σχολείου μας…»

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Περισσότερα από 7.500 παιδιά δωρεάν σε Παιδικούς Σταθμούς #Voucher #ΚΔΑΠ #παιδικοίσταθμοί - https://t.co/7mfR4qRuu6 -

  • Ξεκινά η κατασκευή του Αθλητικού Κέντρου στο συγκρότημα #Γαιόπολις του Π. Θ. #Γαιόπολις - https://t.co/9B7eq9XjxF -

  • Στην κατηγορία 4 Πολύ Υψηλού Κινδύνου πυρκαγιάς Λάρισα, Μαγνησία και Τρίκαλα - https://t.co/iXfHVREK6i… -

"Αλιεύοντας" την είδηση