Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Η Ένωση Συλλόγων Γονέων συνεχίζει να μοιράζει βιβλία
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων  συνεχίζει να μοιράζει βιβλία

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων συνεχίζει να μοιράζει βιβλία

Η « κι Κηδεμόνων » στο πλίσιο ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας και των σχολικών βιβλιοθηκών που έχουν λιγοστούς τίτλους βιβλίων, μοίρασε και άλλα βιβλία, μετά από σχετικά αιτήματα που δέχθηκε.

Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε στο μέτρο των δυνατοτήτων, ενίσχυση της ς του 32ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, καθώς και του 9ου Δημοτικού Σχολείου .Ιωνίας, του 19ου Δημοτικού Σχολείου, του 30ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Ειδικού Σχολείου Βόλου.

Η προσφορά των βιβλίων, έγινε από γονείς που ενδιαφέρθηκαν, εκδοτικές εταιρείες, , συγγραφείς κ.ά., μετά από επικοινωνία με μέλη της Ένωσης, ενώ η προσφορά προς τα , έγινε ανάλογα με αιτήματα που είχε δεχθεί το Δ.Σ. της Ένωσης, μετά από προγενέστερη .

Στις διανομές των βιβλίων, συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. Έφη Διανέλλου, Γεωργία Μπίτση και Λίτσα Χαρίτου.

Η Ένωση ευχαριστεί  τους γονείς που με αγάπη και περισσή γενναιοδωρία,   δίνουν βιβλία που δεν τα χρειάζονται πια. Στόχος είναι, να μπορέσει η Ένωση, να καλύψει ορισμένες έστω, από τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε τα παιδιά, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους όσο γίνεται περισσότερο, μέσα από την ανάγνωση.

Όσοι επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή 6944-168991 (koutseris@hotmail.com )  ή στην Γραμματέα Έφη Διανέλλου 6909-141527 (edianellou@yahoo.gr).

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση