Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Η Ένωση Συλλόγων Γονέων συνεχίζει να μοιράζει βιβλία
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων  συνεχίζει να μοιράζει βιβλία

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων συνεχίζει να μοιράζει βιβλία

Η « Δ. » στο πλαίσιο ενίσχυσης της φιλαναγνωσίας και των σχολικών βιβλιοθηκών που έχουν λιγοστούς τίτλους βιβλίων, μοίρασε και άλλα βιβλία, μετά από σχετικά αιτήματα που δέχθηκε.

Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες, υπήρξε στο μέτρο των δυνατοτήτων, ενίσχυση της βιβλιοθήκης του 32ου Δημοτικού Σχολείου , καθώς και του 9ου Δημοτικού Σχολείου .Ιωνίας, του 19ου Δημοτικού Σχολείου, του 30ου Δημοτικού Σχολείου και του 2ου Ειδικού Σχολείου Βόλου.

Η προσφορά των βιβλίων, έγινε από γονείς που ενδιαφέρθηκαν, εκδοτικές εταιρείες, βιβλιοπωλεία, συγγραφείς κ.ά., μετά από με μέλη της Ένωσης, ενώ η προσφορά προς τα , έγινε ανάλογα με αιτήματα που είχε δεχθεί το Δ.Σ. της Ένωσης, μετά από προγενέστερη ανακοίνωση.

Στις διανομές των βιβλίων, συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. Έφη Διανέλλου, Γεωργία Μπίτση και Λίτσα Χαρίτου.

Η Ένωση ευχαριστεί  τους γονείς που με αγάπη και περισσή γενναιοδωρία,   δίνουν βιβλία που δεν τα χρειάζονται πια. Στόχος είναι, να μπορέσει η Ένωση, να καλύψει ορισμένες έστω, από τις ανάγκες που υπάρχουν, ώστε τα παιδιά, να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους όσο γίνεται περισσότερο, μέσα από την ανάγνωση.

Όσοι επιθυμούν επιπλέον πληροφορίες, μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό στο mail της Ένωσης enwsigonewnvolou@gmail.com ή να τηλεφωνήσουν στον πρόεδρο του Δ.Σ. Ηλία Κουτσερή 6944-168991 (koutseris@hotmail.com )  ή στην Γραμματέα Έφη Διανέλλου 6909-141527 (edianellou@yahoo.gr).

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση