Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές
Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές

Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-, με πρόεδρο τον Ζιγγιρίδη Ευθύμιο, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων του στο χώρο του σχολείου, που αποτελεί βασικό πεδίο δράσης της Πρόληψης διότι εκεί είναι συγκεντρωμένη η πλειοψηφία των παιδιών και οι μπορούν να γίνουν συστηματικά και οργανωμένα, πραγματοποίησε, κατόπιν σχετικού αιτήματος, στις 21 και 28 Φεβρουαρίου 2020, δύο (2) βιωματικά εργαστήρια σε των Β΄ και Δ΄ τάξεων (47 ) του 26ου Δημοτικού Σχολείου , με θέματα: «συνυπάρχω αρμονικά με τους συνομηλίκους μου» και «διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο του σχολείου», αντίστοιχα.

Επίσης, στις 20 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποίησε ενημέρωση σε μαθητές της Α' τάξης (81 μαθητές) του 6ου ΓΕΛ με θέμα: «νόμιμες εξαρτησιογόνες ουσίες».

Επιπλέον, έγιναν δύο (2) ενημερωτικές συναντήσεις με τους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην πρόληψη των εξαρτήσεων» στις 27 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου 2020, αντίστοιχα.

Το «Πρόταση Ζωής», αναστέλλει τις δράσεις του στα , σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, για όλη την περίοδο κατά την οποία τα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊού.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση