Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές
Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές

Ενημερωτικές δράσεις σε μαθητές

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής»-ΟΚΑΝΑ, με πρόεδρο τον Ζιγγιρίδη Ευθύμιο, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δραστηριοτήτων του στο χώρο του σχολείου, που αποτελεί βασικό πεδίο δράσης της Πρόληψης διότι εκεί είναι συγκεντρωμένη η πλειοψηφία των παιδιών και οι μπορούν να γίνουν συστηματικά και οργανωμένα, πραγματοποίησε, κατόπιν σχετικού αιτήματος, στις 21 και 28 Φεβρουαρίου 2020, δύο (2) βιωματικά εργαστήρια σε μαθητές των Β΄ και Δ΄ τάξεων (47 μαθητές) του 26ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, με θέματα: «συνυπάρχω αρμονικά με τους συνομηλίκους μου» και «διαχείριση συγκρούσεων στο χώρο του σχολείου», αντίστοιχα.

Επίσης, στις 20 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποίησε ενημέρωση σε μαθητές της Α’ τάξης (81 μαθητές) του 6ου Βόλου με θέμα: «νόμιμες εξαρτησιογόνες ουσίες».

Επιπλέον, έγιναν δύο (2) ενημερωτικές συναντήσεις με τους του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλμυρού, με θέμα: «Ο ρόλος των γονέων στην των εξαρτήσεων» στις 27 Φεβρουαρίου και 5 Μαρτίου 2020, αντίστοιχα.

Το Κέντρο Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», αναστέλλει τις δράσεις του στα σχολεία, σύμφωνα με τη σχετική Υπουργική Απόφαση, για όλη την περίοδο κατά την οποία τα θα παραμείνουν κλειστά λόγω της Πανδημίας του Κορονοϊού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Από διαρροή αερίου η #έκρηξη στη Συγγρού #έκρηξη - https://t.co/pqfj3d1bIq -

  • Συμφωνία Ολυμπιακού με Ελιστάνο Μάνγκα #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου1937 - https://t.co/E5PkkrC5yV -

  • Απόπειρα αυτοκτονίας 34χρονης στο Βόλο #απόπειρααυτοκτονίας - https://t.co/RB8wDxm8Nd -

"Αλιεύοντας" την είδηση