Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Ενεργειακή αναβάθμιση του Καρτάλειου Διδακτηρίου αποφάσισε το Δημ. Συμβούλιο Βόλου
Ενεργειακή αναβάθμιση του Καρτάλειου Διδακτηρίου αποφάσισε το Δημ. Συμβούλιο Βόλου

Ενεργειακή αναβάθμιση του Καρτάλειου Διδακτηρίου αποφάσισε το Δημ. Συμβούλιο Βόλου

Αναβαθμίζεται ενεργειακά το Καρτάλειο Διδακτήριο στο του Βόλου, καθώς σήμερα το Συμβούλιο της πόλης αποφάσισε ομόφωνα την ένταξη στο της ενεργειακής αναβάθμισης του προϋπολογισμού 906.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Οι που πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο Καρτάλειο σχολικό συγκρότημα, όπου συστεγάζονται το , το 1ο Βόλου και το 2ο Εσπερινό Βόλου, στοχεύουν στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου στην κατηγορία ενεργειακής απόδοσης Β.

Έτσι θα πραγματοποιηθούν αντικατάστασης των υφιστάμενων κουφωμάτων δηλαδή των υαλοστασίων και των θυρών των αιθουσών με ενεργειακά κουφώματα.

Θερμομόνωση του κελύφους δηλαδή εξωτερική θερμομόνωση των τοιχοποιιών του και δώματος και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων και λαμπτήρων.

Αντικατάσταση εξοπλισμού του δικτύου ς (δύο λεβήτων με τους καυστήρες φυσικού αερίου, τους τρεις κυκλοφορητές, θερμοστάτες, βαλβίδες θερμαντικών σωμάτων),τοποθέτηση διάταξης αντιστάθμισης ισχύος στα λεβητοστάσια και μόνωση των σωληνώσεων του δικτύου ς.

Στόχος της πράξης είναι η ενεργειακή αναβάθμιση του ενεργοβόρου κτιρίου του Καρτάλειου σχολικού συγκροτήματος, η εξοικονόμηση ενέργειας και η βελτίωση της αποδοτικότητας του.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση