Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας
Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας

Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας

Σήμερ, Δευτέρ 06 Ιουνίου , διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 της ΔΔΕ , στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, και της Βιολογίας για την Ομάδα Σπουδών Υγείας.

Στις συμμετείχαν 1.213 μαθητές σε σύνολο 1.298 και απουσίασαν 85 (ποσοστό συμμετοχής 93.45%).

Οι εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα και μέλη της ΔΔΕ που επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα Ν. Αγχιάλου και Αλμυρού επιβεβαίωσαν την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, των Αρχών Οικονομικής ς (ΑΟΘ), των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση