Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας
Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας

Έναρξη πανελλαδικών εξετάσεων στα ΓΕΛ της Μαγνησίας

Σήμερα, Δευτέρα 06 Ιουνίου 2022, διεξήχθησαν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις των αποφοίτων μαθητών των ημερησίων και εσπερινών Γενικών Λυκείων στα 22 εξεταστικά κέντρα της ΔΔΕ Μαγνησίας, στα μαθήματα των Αρχαίων Ελληνικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Μαθηματικών για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής, και της Βιολογίας για την Ομάδα Σπουδών Υγείας.

Στις εξετάσεις συμμετείχαν 1.213 μαθητές σε σύνολο 1.298 και απουσίασαν 85 (ποσοστό συμμετοχής 93.45%).

Οι εξετάσεις εξελίχθηκαν χωρίς προβλήματα και μέλη της ΕΕΔΔΕ που επισκέφθηκαν τα Εξεταστικά Κέντρα Ν. Αγχιάλου και Αλμυρού επιβεβαίωσαν την απόλυτα ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους μαθητές των ΓΕΛ συνεχίζονται την Δευτέρα 06 Ιουνίου με τα μαθήματα των Λατινικών για την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, της Χημείας για τις Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας και το μάθημα της Πληροφορικής για την Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τα ΕΠΑΛ συνεχίζονται αύριο Τρίτη 07 Ιουνίου 2022 με τα μαθήματα της Ανατομίας-Φυσιολογίας ΙΙ, των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), των Δικτύων Υπολογιστών και των Αρχών Βιολογικής Γεωργίας.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Βόλο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης #ΝίκοςΑνδρουλάκης - https://t.co/dUQQH2hocZ -

  • Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στον Βόλο   #ΑλέξηςΤσίπρας #Βόλος - https://t.co/eRPcmtqTO5 -

  • Μουσική παραδοσιακή βραδιά στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο #Παλιούρι #Παλιούρι - https://t.co/qeSIQZTfUL -

"Αλιεύοντας" την είδηση