Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως
Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Πρτείνονται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021 οι εγγραφές στη διαδικτυακή Χειμερινή , οι οποίες γίνονταν ολόκληρο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την και Διαστήματος, με έδρα τον Βόλο.

Οι και οι μαθήτριες, αλλά και οι μεγαλύτεροι στην ηλικία που γράφτηκαν στη Σχολή, έχουν ήδη πάρει τον κωδικό τους και από τις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορούν μ' αυτόν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και να παρακολουθούν τη διδασκαλία των βιντεομαθημάτων, παράλληλα με τις διδακτικές ενότητες του βιβλίου τους που τους έχει δοθεί.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα γίνεται οποιαδήποτε της ημέρας, που θα ευκαιρεί ο σπουδαστής και θα μπορεί να μελετά είτε με τη σειρά τα μαθήματα της τάξης του, είτε σύμφωνα με την επιλογή του. Πρέπει, όμως να έχει υπόψη του ότι στις 21 Μαρτίου και 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά το πρώτο τεστ γνώσεων, ενώ το δεύτερο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί την 18η Απριλίου 2021.

Τότε πλέον θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι μεν σπουδαστές της Α΄ και Β΄ τάξης θα λάβουν τον τίτλο σπουδών τους που θα τους επιτρέπει την προ τους στην επόμενη τάξη, εγγραφόμενοι στη Φθινοπωρινή εξ αποστάσεως, οι δε σπουδαστές της Γ΄ τάξης θα λάβουν το απολυτήριό τους.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με πολύ καλή επιτυχία, αφού πέρασαν από αυτή και επιμορφώθηκαν πάνω από 1500 και μαθήτριες, αλλά και πολυάριθμοι άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση