Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως
Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Παρατείνονται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021 οι εγγραφές στη διαδικτυακή Χειμερινή Σχολή Αστρονομίας, οι οποίες γίνονταν ολόκληρο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με έδρα τον Βόλο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, αλλά και οι μεγαλύτεροι στην ηλικία που γράφτηκαν στη Σχολή, έχουν ήδη πάρει τον κωδικό τους και από τις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορούν μ’ αυτόν να εισέρχονται στην ιστοσελίδα της Εταιρείας και να παρακολουθούν τη διδασκαλία των βιντεομαθημάτων, παράλληλα με τις διδακτικές ενότητες του βιβλίου τους που τους έχει δοθεί.

Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, που θα ευκαιρεί ο σπουδαστής και θα μπορεί να μελετά είτε με τη σειρά τα μαθήματα της τάξης του, είτε σύμφωνα με την επιλογή του. Πρέπει, όμως να έχει υπόψη του ότι στις 21 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά το πρώτο τεστ γνώσεων, ενώ το δεύτερο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί την 18η Απριλίου 2021.

Τότε πλέον θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι μεν σπουδαστές της Α΄ και Β΄ τάξης θα λάβουν τον τίτλο σπουδών τους που θα τους επιτρέπει την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη, εγγραφόμενοι στη Φθινοπωρινή Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως, οι δε σπουδαστές της Γ΄ τάξης θα λάβουν το απολυτήριό τους.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με πολύ καλή επιτυχία, αφού πέρασαν από αυτή και επιμορφώθηκαν πάνω από 1500 μαθητές και μαθήτριες, αλλά και πολυάριθμοι άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνάντηση Αθανάσιου Λιούπη με τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη - https://t.co/SM0P7p1qom -

  • Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας - https://t.co/ZyIMAqr6g6 -

  • Συνάντηση Μεϊκόπουλου με εκπροσώπους των ιδιοκτητών ταξί & ραδιοταξί  - https://t.co/uP401GMUjn -

"Αλιεύοντας" την είδηση