Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΑΙΔΕΙΑ » Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ » Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως
Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Παρατείνονται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021 οι εγγραφές στη διαδικτυακή Χειμερινή Σχολή Αστρονομίας, οι οποίες γίνονταν ολόκληρο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος, με έδρα τον Βόλο.

Οι και οι μαθήτριες, αλλά και οι μεγαλύτεροι στην ηλικία που γράφτηκαν στη Σχολή, έχουν ήδη πάρει τον κωδικό τους και από τις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορούν μ’ αυτόν να εισέρχονται στην της Εταιρείας και να παρακολουθούν τη διδασκαλία των βιντεομαθημάτων, παράλληλα με τις διδακτικές ενότητες του βιβλίου τους που τους έχει δοθεί.

Η επίσκεψη στην γίνεται οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, που θα ευκαιρεί ο σπουδαστής και θα μπορεί να μελετά είτε με τη σειρά τα μαθήματα της τάξης του, είτε σύμφωνα με την επιλογή του. Πρέπει, όμως να έχει υπόψη του ότι στις 21 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά το πρώτο τεστ γνώσεων, ενώ το δεύτερο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί την 18η Απριλίου 2021.

Τότε πλέον θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και οι μεν σπουδαστές της Α΄ και Β΄ τάξης θα λάβουν τον τίτλο σπουδών τους που θα τους επιτρέπει την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη, εγγραφόμενοι στη Φθινοπωρινή Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως, οι δε σπουδαστές της Γ΄ τάξης θα λάβουν το απολυτήριό τους.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με πολύ καλή επιτυχία, αφού πέρασαν από αυτή και επιμορφώθηκαν πάνω από 1500 μαθητές και μαθήτριες, αλλά και πολυάριθμοι άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση