Βρίσκεστε εδώ:  / Α'-Β' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ / Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως
Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Έναρξη μαθημάτων της Σχολής Αστρονομίας εξ αποστάσεως

Παρατείνονται μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου 2021 οι στη διαδικτυακή Χειμερινή , οι οποίες γίνονταν ολόκληρο τον Ιανουάριο, σύμφωνα με την , με έδρα τον Βόλο.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες, αλλά και οι μεγαλύτεροι στην ηλικία που γράφτηκαν στη Σχολή, έχουν ήδη πάρει τον κωδικό τους και από τις αρχές Φεβρουαρίου θα μπορούν μ’ αυτόν να εισέρχονται στην της Εταιρείας και να παρακολουθούν τη διδασκαλία των βιντεομαθημάτων, παράλληλα με τις διδακτικές ενότητες του βιβλίου τους που τους έχει δοθεί.

Η στην γίνεται οποιαδήποτε της ημέρας, που θα ευκαιρεί ο σπουδαστής και θα μπορεί να μελετά είτε με τη σειρά τα μαθήματα της τάξης του, είτε σύμφωνα με την επιλογή του. Πρέπει, όμως να έχει υπόψη του ότι στις 21 Μαρτίου και 12 το μεσημέρι θα διεξαχθεί διαδικτυακά το πρώτο τεστ γνώσεων, ενώ το δεύτερο και τελευταίο τεστ θα διεξαχθεί την 18η Απριλίου 2021.

Τότε πλέον θα ανακοινωθούν τα και οι μεν σπουδαστές της Α΄ και Β΄ τάξης θα λάβουν τον τίτλο σπουδών τους που θα τους επιτρέπει την προαγωγή τους στην επόμενη τάξη, εγγραφόμενοι στη Φθινοπωρινή εξ αποστάσεως, οι δε σπουδαστές της Γ΄ τάξης θα λάβουν το απολυτήριό τους.

Σημειώνεται ότι η Σχολή Αστρονομίας εξ αποστάσεως λειτουργεί εδώ και 10 χρόνια με πολύ καλή , αφού πέρασαν από αυτή και επιμορφώθηκαν πάνω από 1500 μαθητές και μαθήτριες, αλλά και πολυάριθμοι άλλοι μεγαλύτερης ηλικίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές στο πρόγραμμα της Κυριακής (1/8) - https://t.co/KSmcLGXFWa… -

  • #καύσωνας: Με 44άρια η «άφιξη» του Αυγούστου #καύσωνας - https://t.co/GHZVaI2uo0 -

  • Φωτιά στην Αχαΐα: «Βελτιωμένη» η εικόνα στο πύρινο μέτωπο – Ο πρώτος απολογισμός - https://t.co/yIpz6Gk3UH… -

"Αλιεύοντας" την είδηση